BALIK SEVERLERİN TEK ADRESİ -ANKARA BALIK RESTORANLARI

blog yazısı ekle !

BALIK SEVERLERİN TEK ADRESİ -ANKARA BALIK RESTORANLARI

Ankara balık restoranları, şehrin gürültüsünden, trafiğinden, beton binalardan uzakta doğa ile iç içe kurulmuş mekanlardır. Etrafındaki meyve bahçeleri, yeşillerin farklı tonlarında fasıl geceleri, balık yemekleri, balık için mezeler, taptaze balık ve deniz ürünleri kısaca a'dan z'ye balık çeşitleri ile balık restoranlarıdır. Saat gibi kısıtlama olmadan insanlara günün her saati balık hizmeti sunulmaktadır. Böylesine geniş menüsü grup indirimi ile oldukça hesaplı hale dönüşmektedir. Yıllar boyunca hep aynı tadı, enfes lezzetleri bulacağınız balık severlerin uğramaktan vazgeçemediği mekanlardır.

Balık çeşitli işlemlerden geçerek işlenmiş hali ile sunmaktadır. Mesela balık pastırması, ızgara edilmiş ahtapot, çiroz gibi. Mezeler için değişik ve çeşitli tarifler uygulanmakta, malzemeler kaynağından temin edilmektedir. Aslında lezzetin sırrı da bu noktada gizlidir. Malzemelerin en kıymetli bölgelerden elde edilmesidir. Şöyle ki yöresel tatlar tek çatı altında toplanmaktadır. Yeşillik ve sebzeler İzmir'den, zeytin Hatay, zeytinyağı egeden gibi. Dolayısı ile Ankara balık restoranları için lezzet ve kalite ifadeleri olmazsa olmaz ölçülerdendir. Müşterilerin damak tadı önemlidir. Çünkü sunulan çeşitleri yemekten ziyade afiyetle, büyük istek ve hevesle yenilmesi önemlidir.

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Kuytu Meze Balık

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Cad. 6/D Kavaklıdere, Çankaya - Ankara

Rakıcı - Balık Restoranı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Şilingir Meyhane - Balık Restoranı

Kavaklıdere

devamını oku... Adres: Remzi Oğur Arık Mahallesi Paris Caddesi 49/A Kavaklıdere-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara


Balık restoranlarının tarzının dışına çıkarak Ankara'da tek adres halini almıştır. Modern çizgiler, sporcular, diyettekiler, çocuklar için özel menüler ile sıradanlıktan çok uzaktadır. Aynı zamanda Ankara balık restoranlarının sahip olduğu ortam ambiyansı samimi ve huzur doludur. Ankara balık restoranlarında balık yemek için farklı konseptlere de ev sahipliği yapmaktadır. Mesela zemin kat; ayak üstü bir şeyler atıştırmak için pratik yemekler bulunurken 1.kat rahat ve sakin bir yer tercih için düşünülebilir. 2.kat üstü açık şekilde tasarlanarak temiz havanın ve yıldızların altında harika bir akşam yemeği için tercih edilebilir. Aynı zamanda bahçesinin de müşterilerini ağırlamak için masa ve sandalye ile salona dönüştürülmüştür.

Ankara balık restoranları, müşterilere satış yapıp para kazanan mekanlardan ziyade misafir ağırlıyormuşçasına güler yüzlü, işini severek yapan personel ile hizmet sunmaktadır. Gerek eski mekanları gerekse yeni mekanları ile uzun yıllar faaliyet vermeye devam edecektir.

Ankara balık restoranları özel günlerde tercih edebileceğiniz mekanlar olduğu gibi iftarda ve sahurda da mekânın kapılarını açmaktadır. Böylece uzun süren oruç sonrasında güzel bir iftar sofrasında balık yemeği doğru bir tercih olacaktır. Balığın narin eti midenizi yormadan, ağırlık hissettirmeden kolayca sindirmenize yardımcı olur. Ayrıca uzun süreli oruç tuttuktan sonra balık ile güzel bir ana yemek adeta şölen sofrasına dönüşür.

Ankara balık restoranları, sunduğu sayısız hizmet, kaliteli değerler ve saat gibi kısıtlamamalar olmaması sebebi ile balık severlerin tek adresi haline dönüşmüştür. Ankara'da yaşayan insanların balığa ve nice tatlara olan özlem Ankara balık restoranları sayesinde tatma imkânı sunmaktadır. Balık severlerin tek adresi Ankara balık restoranlarıdır.